Installatie en Renovatie

Ieder bouwproject is voor ons uniek. Op maat, naar wens of op projectmatige basis. Van ontwerp tot oplevering en van installatie tot renovatie. Door onze ruime ervaring in de bouwsector te combineren met een breed netwerk aan specialisten, kunnen wij aan iedere bouwaanvraag voldoen. Zo maken wij met de juiste energie van jouw huis een thuis.

 

Ieder bouwproject start met een gefundeerde basis

Om erachter te komen wat jouw wensen en behoeften zijn, komen wij graag eerst bij jou langs. We hechten er veel waarde aan om jou persoonlijk te leren kennen, zodat wij aan jouw verwachtingen kunnen voldoen. Tijdens onze kennismaking bespreken we uitgebreid waar jij onze inzet voor wenst en hoe jij het eindresultaat voor je ziet. Zo komen wij te weten wat jouw ideeën zijn en kunnen we je direct voorzien van goed advies over de benodigde constructie, installatie en materialen. Na akkoord op onze offerte bespreken we samen de te zetten vervolgstappen.

 

ReProject installeert

Van het plaatsen van een afzuig- of warmteterugwinningssysteem, warmtepomp, het aanleggen van (LED) verlichting of het uitrekenen en -leveren van een technisch installatieplan voor nieuwbouw woningen, passend bij de nieuwste BENG normen. Onze installatie werkzaamheden zijn veel omvattend en bovenal divers. Wij realiseren een woning of (bedrijfs)ruimte die aan jouw wensen voldoet en voorzien is van eigentijdse, duurzame installaties. Ons team is ervaren, maar erkend tegelijkertijd het belang van een goede samenwerking. Om vastgestelde energieprestaties nu én in de toekomst te kunnen behalen werken wij immers hand in hand met onze samenwerkingspartners.

ReProject renoveert

Naast nieuw-, aan- en verbouwprojecten vinden wij het een uitdaging om bestaande bouwprojecten nieuw leven in te blazen. Onze renovatie werkzaamheden startten enkele jaren geleden met het opfrissen van keukens, maar hebben zich gaandeweg uitgebreid tot volledige woningen, een landgoed en diverse (bedrijfs)ruimtes.

In ieder renovatieproject staat de verbetering van woon- en leefcomfort voor ons centraal. Wij combineren de facetten vanuit de bouw en techniek met diverse samenwerkingspartners, waardoor onze inzet breder is dan het ‘standaard pakket’. Wij verzorgen een totaal concept en hebben daarbij een scherp oog voor de brandveiligheid en energiebesparende mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afhankelijk van jouw vraag en wens(en) formuleren wij graag de geschikte oplossing. Nodig ons gerust eens uit voor een kop koffie, we komen graag bij jou thuis langs. Neem contact met ons op via 06 41 10 23 50 of info@reproject.nl. Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Bel me terug

Afhankelijk van jouw vraag en wens(en) formuleren wij graag de geschikte oplossing. Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Installatie
Renovatie