Over reproject

ReProject is als totaal installateur uit Voorthuizen actief in de installatie- en renovatiebranche. Met een sterke voorliefde voor houtbouw werken wij aan uiteenlopende projecten, verspreid door heel Nederland.

Installatie en energietechniek specialist

In een speciaal voor jou samengesteld bouwteam realiseren wij de oplossing voor jouw vraag. We schuiven bij je aan tafel om samen jouw wensen te bespreken. Vervolgens maken wij de benodigde tekeningen en bijhorende planning. Ook zorgen we voor kwalitatieve en waar mogelijk duurzame materialen.

Het team van ReProject heeft zich toegespitst op installatie in de houtbouw, zowel houtstapelbouw als houtskeletbouw. Onze uitgebreide kennis in de installatie- en energietechniek helpt ons iedere dag om de nodige connecties binnen diverse projecten te leggen. Zo maken wij met de juiste energie van jouw huis een energiezuinigi thuis.

 

Over Niels Nagelhout

ReProject is opgericht door Niels Nagelhout. Als zoon van een ondernemende keuken- en interieurbouwer voelt de bouwsector als zijn achtertuin. Het ondernemerschap past Niels goed. Zelfs zo goed, dat hij een paar jaar terug zijn jarenlange combinatie met en ervaring in de theatertechniek ervoor opzij zette. Sindsdien richt hij zich volledig op installatietechnische- en renovatieprojecten.

Niels wordt enthousiast wanneer hij met zijn team van specialisten een warm thuis kan realiseren. Een thuis voorzien van alle wensen en de benodigde installaties die daarbij horen. Van riolering- en warmteterugwinningssystemen tot warmtepompen, zonnepanelen en verlichting. Hij voelt zich een aannemer waar en wanneer nodig, maar is bovenal een installatie vakman en bouwbegeleider van nature.

Zijn vrije tijd brengt Niels graag door met zijn vrouw en drie kinderen. Om te ontspannen vind je hem geregeld terug op zijn mountainbike in de Veluwse bossen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afhankelijk van jouw vraag en wens(en) formuleren wij graag de geschikte oplossing. Nodig ons gerust eens uit voor een kop koffie, we komen graag bij jou thuis langs. Neem contact met ons op via 06 41 10 23 50 of info@reproject.nl. Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Bel me terug

Afhankelijk van jouw vraag en wens(en) formuleren wij graag de geschikte oplossing. Wanneer je jouw gegevens bij ons achterlaat, bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Installatie
Renovatie