....

Ieder project is voor ons uniek. Op maat, naar wens of op projectmatige basis. Van ontwerp tot oplevering denken wij mee over de juiste invulling van de (totaal) installatie. Door onze ruime ervaring in de installatiebranche te combineren met een breed netwerk aan specialisten, vinden wij een oplossing die voor jouw project past. Zo maken wij met de juiste energie van jouw huis een thuis.

 

Ieder bouwproject start met een gefundeerde basis

Om erachter te komen wat jouw wensen en behoeften zijn, komen wij graag eerst bij jou langs. We hechten er veel waarde aan om jou persoonlijk te leren kennen, zodat wij aan jouw verwachtingen kunnen voldoen. Tijdens onze kennismaking bespreken we uitgebreid waar jij onze inzet voor wenst en hoe jij het eindresultaat voor je ziet. Zo komen wij te weten wat jouw ideeën zijn en kunnen we je direct voorzien van goed advies over de benodigde installatie en materialen. Na akkoord op onze offerte bespreken we samen de te zetten vervolgstappen.
  

REPROJECT IS INSTALLATIE- EN ENERGIETECHNIEK SPECIALIST

Van het plaatsen van een afzuig- of warmteterugwinningssysteem, warmtepomp, het aanleggen van (LED) verlichting of het uitrekenen en -leveren van een technisch installatieplan voor nieuwbouw woningen, passend bij de nieuwste BENG normen. Onze installatie werkzaamheden zijn veel omvattend en bovenal divers. Wij realiseren een woning of (bedrijfs)ruimte die aan jouw wensen voldoet en voorzien is van eigentijdse, duurzame installaties. Ons team is ervaren, maar erkend tegelijkertijd het belang van een goede samenwerking. Om vastgestelde energieprestaties nu én in de toekomst te kunnen behalen werken wij immers hand in hand met onze samenwerkingspartners.

ReProject renoveert

Naast nieuw-, aan- en verbouwprojecten zijn wij ook inzetbaar om bestaande bouwprojecten nieuw leven in te blazen. Onze
renovatie werkzaamheden startten enkele jaren geleden met het opfrissen van keukens, maar hebben zich gaandeweg uitgebreid
tot volledige woningen, landgoederen en (bedrijfs)ruimtes.

In ieder renovatieproject staat de verbetering van woon- en leefcomfort voor ons centraal. Wij combineren de facetten vanuit
de bouw en techniek met diverse samenwerkingspartners, waardoor onze inzet breder is dan het ‘standaard pakket’. Wij verzorgen
een totaal concept en hebben daarbij een scherp oog voor de brandveiligheid en energiebesparende mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afhankelijk van jouw vraag en wens(en) formuleren wij graag de geschikte oplossing. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op.  Wanneer je jouw gegevens via het onderstaande antwoordformulier bij ons achterlaat, bellen wij je zo snel mogelijk terug.

KOM IN CONTACT MET REPROJECT

Omdat we overdag druk bezig zijn met installatie- en energieoplossingen nemen we niet altijd de telefoon op. Wil je verzekerd zijn van een snelle reactie vragen we je vriendelijk het antwoordformulier in te vullen en eventuele bestanden of foto's bij te voegen. Afhankelijk van jouw vraag en wens(en) formuleren wij graag de geschikte oplossing.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Je kunt hier een bestanden of afbeeldingen uploaden tot maximaal 3MB in de standaard bestands formaten als doc, .xls, .ppt, .pdf, .png, .gif, en .jpg.
Installatie
energietechniek