....

ReProject is als totaal installateur uit Voorthuizen hoofdzakelijk actief in de bouw met hout. Met deze sterke voorliefde voor
houtbouw werken wij aan uiteenlopende projecten, verspreid door heel Nederland.

INSTALLATIE- EN ENERGIETECHNIEK SPECIALIST

In een speciaal voor jou samengesteld team realiseren wij de oplossing voor jouw vraag. We schuiven bij je aan tafel om samen jouw wensen te bespreken. Vervolgens maken wij de benodigde tekeningen en bijhorende planning. Ook zorgen we voor kwalitatieve en waar mogelijk duurzame materialen.

Het team van ReProject heeft zich toegespitst op installatie in de houtbouw, zowel houtstapelbouw als houtskeletbouw. Onze uitgebreide kennis in de installatie- en energietechniek helpt ons iedere dag om de nodige connecties binnen diverse projectente leggen. Zo maken wij met de juiste energie van jouw huis een energiezuinig thuis.

 

Over Niels Nagelhout

ReProject is opgericht door Niels Nagelhout. Als zoon van een ondernemende keuken- en interieurbouwer voelt de bouwsector als zijn achtertuin. Het ondernemerschap past Niels goed. Zelfs zo goed, dat hij een paar jaar terug zijn jarenlange combinatie met en ervaring in de theatertechniek ervoor opzij zette. Sindsdien richt hij zich volledig op installatie- en energietechniek en pakt hij ook geregeld renovatieprojecten op.

Niels wordt enthousiast wanneer hij met zijn team van specialisten een warm thuis kan realiseren. Een thuis voorzien van alle wensen en de benodigde installaties die daarbij horen. Van riolering- en warmteterugwinningssystemen tot warmtepompen, zonnepanelen en verlichting. Hij voelt zich een aannemer waar en wanneer nodig, maar is bovenal een installatie vakman en begeleider van nature.

Zijn vrije tijd brengt Niels graag door met zijn vrouw en drie kinderen. Om te ontspannen vind je hem geregeld terug op zijn mountainbike in de Veluwse bossen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afhankelijk van jouw vraag en wens(en) formuleren wij graag de geschikte oplossing. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op.  Wanneer je jouw gegevens via het onderstaande antwoordformulier bij ons achterlaat, bellen wij je zo snel mogelijk terug.

KOM IN CONTACT MET REPROJECT

Omdat we overdag druk bezig zijn met installatie- en energieoplossingen nemen we niet altijd de telefoon op. Wil je verzekerd zijn van een snelle reactie vragen we je vriendelijk het antwoordformulier in te vullen en eventuele bestanden of foto's bij te voegen. Afhankelijk van jouw vraag en wens(en) formuleren wij graag de geschikte oplossing.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Je kunt hier een bestanden of afbeeldingen uploaden tot maximaal 3MB in de standaard bestands formaten als doc, .xls, .ppt, .pdf, .png, .gif, en .jpg.
Installatie
energietechniek